Spicy Tomato Soup, with Basil and FAGE Total Yoghurt


Ingrédients

    250g FAGE Total de Yaourt
    90ml d'huile d'olive
    1 oignon, haché finement
    2 gousses d'ail finement hachées
    150g de champignons blancs, tranchés
    10 tomates séchées au soleil
    8 tomates coupées en dés
    3 c. À table de vinaigre
    10ml de vin blanc
    Feuilles de 1 bouquet de basilic, finement haché
    Sel poivre
    5g de sucre
    ½ c. À thé de paprika

Instructions



    1.Heat 2 tablespoons of olive oil in a deep pan and sauté the onion and garlic.
    2.Add the mushrooms and half of the sun dried tomatoes and sauté for 3 more minutes.
    3.Add the mushrooms and half of the sun dried tomatoes and sauté for 3 more minutes.
    4.Season well, add the sugar and paprika and simmer for 40 minutes.
    5.Mix in a blender with 2 tablespoons of olive oil. Add salt, if necessary